Oulare hoopt met hangende pootjes op terugkeer naar Jupiler Pro League

Oulare hoopt met hangende pootjes op terugkeer naar Jupiler Pro League

03-06-2016 07:28
0

Zijn eerste seizoen in het Engelse voetbal is niet helemaal gelopen zoals Obbi Oulare het zich had ingebeeld. Oulare ruilde Club Brugge afgelopen zomer voor Watford FC, maar kwam daar slechts tot twee invalbeurten in de Premier League. Een uitleenbeurt dringt zich op.

En de reusachtige spits zou graag opnieuw wat dichter bij huis komen voetballen. "België of Nederland genieten mijn voorkeur", aldus de Belgische belofteninternational. "Het zou een kans zijn om opnieuw mijn niveau te vinden en me verder te ontwikkelen." 

Het Nieuwsblad weet verder dat de Schotse recordkampioen Celtic Glasgow bij Watford geïnformeerd heeft voor een definitieve transfer. Dat lijkt echter onwaarschijnlijk, aangezien Oulare nog een contract heeft tot 2020. 

Oulare verliet Club Brugge in de zomer van 2015 voor zo'n acht miljoen euro, maar kon in Engeland nog geen potten breken. Hij mocht tot op heden nog maar vijf minuten proeven van de Premier League-sfeer. Toch heeft het jonge talent stappen gezet, beweert hij zelf. "Vroeger was ik bij momenten minder scherp, ik besef nu dat dat niet meer kan. Ik moet voor honderd procent prof worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie