'AA Gent regelt uitleenbeurt voor overbodige middenvelder'

'AA Gent regelt uitleenbeurt voor overbodige middenvelder'

02-06-2016 10:45

AA Gent heeft in de laatste seizoenen aardig wat tegenvallende transfers gehaald, en één van die transfers is Haris Hajradinovic. Die middenvelder werd dit seizoen uitgeleend aan het Noorse Haugesand, en daar zijn ze wel tevreden over hem.

Hajradinovic vindt aardig zijn draai in de Noorse competitie, onlangs scoorde hij nog twee wereldgoals in amper vier minuten. De Noorse competitie is echter een pak minder dan de Belgische, en dus zal Gent hem toch geen nieuwe kans geven. Het Nieuwsblad laat weten dat de uitleenbeurt aan Haugesand verlengd zal worden.

Gent haalde Hajradinovic binnen in het najaar van 2014, het haalde hem toen weg bij het Slowaakse Trencin. De Bosniër bleek echter geen directe meerwaarde en verdween naar de achtergrond. Coach Hein Vanhaezebrouck gaf hem twee basisplaatsen en twee invalbeurten, in totaal goed voor een zeer magere 192 speelminuten. De vraag is nu hoe Gent de toekomst van Hajradinovic nog ziet, want hij heeft wel nog een contract voor 2 seizoenen. Gent zal die knoop waarschijnlijk volgend jaar pas kunnen doorhakken.