'Köteles mag vertrekken en is in beeld bij eersteklasser'

'Köteles mag vertrekken en is in beeld bij eersteklasser'

02-06-2016 07:53
0

Racing Genk neemt deze zomer afscheid van Marco Bizot of Laszlo Köteles. De Limburgers heeft besloten om niet met beide doelmannen verder te gaan. Köteles zit op een zijspoor bij Genk en dus ligt een vertrek van hem het meest voor de hand. De Hongaar is alvast in beeld bij een club uit de Jupiler Pro League.

Volgens Het Nieuwsblad staat hij op de lijst bij KV Mechelen, dat een opvolger zoekt voor de vertrekkende Jean-François Gillet. De 31-jarige Köteles is echter niet de enige kandidaat om eerste doelman bij Malinwa te worden. De krant schrijft dat ook Darren Keet (KV Kortrijk) en William Dutoit (Sint-Truiden) in beeld zijn. Daarnaast zouden er al veel doelmannen zijn aangeboden bij Mechelen.

Köteles heeft nog een contract tot en met de zomer van 2019 bij Genk, maar zou mogen vertrekken. Het afgelopen seizoen kwam hij 16 competitieduels in actie. Tijdens de heenronde was hij nog de eerste keus onder de lat, maar in december verloor hij zijn basisplaats aan de Nederlander Marco Bizot. Sindsdien keepte Köteles geen minuut meer voor Genk. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie