Bizarre persconferentie Ibrahimovic: 'Ik ben te goed voor die competitie'

Bizarre persconferentie Ibrahimovic: 'Ik ben te goed voor die competitie'

01-06-2016 10:21

Zlatan Ibrahimovic heeft woensdagochtend fel gereageerd op de berichten die hem in verband brengen met een terugkeer naar Zweden. De transfervrije spits reageert op z'n Zlatans.

Ibrahimovic gaf woensdagochtend een persconferentie, in de aanloop naar de vriendschappelijke wedstrijd van Zweden tegen Wales (zondag). De ideale gelegenheid voor journalisten om hem te vragen naar zijn toekomst, maar de spits leek zelf last te hebben van een ochtendhumeur.

Op de vraag of hij voor een verrassende terugkeer naar zijn oude club Malmö FF staat, reageert Ibrahimovic geïrriteerd. "Ik ben te goed voor de Zweedse competitie", zegt de 34-jarige international, die genoeg heeft van alle – soms door hemzelf opgeroepen - indianenverhalen over zijn toekomst.

"Ik wil dat jullie leuke verhalen schrijven", aldus Ibrahimovic tegen de pers. "Ga vooral zo door, want jullie zijn lekker bezig. Als ik er moe van word, laat ik het jullie wel weten. En als jullie er klaar mee zijn, hak ik een knoop door." De Zweed vloekte vervolgens toen zijn microfoon niet op z'n plek bleef staan.