Frutos zet kandidatuur kracht bij: Ik zal veel titels pakken bij Anderlecht

Frutos zet kandidatuur kracht bij: "Ik zal veel titels pakken bij Anderlecht"

31-05-2016 12:34

Nicolas Frutos is een rijzende ster in de technische staf van Anderlecht, hij wordt getipt als een hoofdcoach voor de toekomst. Zelf steekt hij die ambitie zeker niet onder stoelen of banken.

In La Dernière Heure maakt hij duidelijk dat hij het heel groot ziet bij Anderlecht, al moet dat nog even wachten. "Het is een droom om trainer te worden van Anderlecht, dat verstop ik ook niet. Maar het is momenteel mijn prioriteit niet. Ik heb mijn parcours uitgestippeld en alles komt op zijn tijd. Ik heb nog ervaring nodig. De laatste zes maanden heb ik veel geleerd bij de U21."

Frutos toont zich in ieder geval heel zelfzeker naar de toekomst toe. "Ik kreeg de kans om een ploeg te trainen met veel verschillende nationaliteiten, culturen en karakters. Dat maakt deel uit van mijn scholing, maar op een dag word ik hoofdtrainer. Ik zal veel titels pakken met Anderlecht. Dat is geen droom, zo zal het gebeuren. Zo staat het geschreven. Ik bereid me nu voor zoals op een examen. Je leert de verschillende thema's om je niet te laten verrassen."