Clement loopt niet te hard van stapel: Ik moet geen hoofdcoach worden

Clement loopt niet te hard van stapel: "Ik moet geen hoofdcoach worden"

Gepubliceerd: dinsdag 31 mei 2016 om 11:17di 31-05-2016 om 11:17

Michel Preud'homme blijft aan boord bij Club Brugge, maar zijn takenpakket wordt wel een pak kleiner. Zo zal hij minder op het veld staan, Philippe Clement zal meer trainingen leiden. Die is er in ieder geval helemaal klaar voor.

Clement windt er geen doekjes om: hij wil ooit hoofdcoach worden bij Club Brugge. "Dat is mijn ambitie. Voor mij is hoofdtrainer van Club Brugge het hoogste wat ik in België kan bereiken. Omdat ik hier tien seizoenen speler ben geweest en ondertussen ook al vijf jaar als trainer, voelt dit écht als mijn club", vertelt Clement aan Het Laatste Nieuws. 

Clement is ook dolblij met zijn huidige functie, maar weet dat hij ondanks de goede evaluatie niets voor niets gaat krijgen. "Weet je, zulke functies worden niet cadeau gegeven. Maar ik ken het voetbal ondertussen ook goed genoeg om te weten dat uitspraken of beloftes geen garantie zijn. Ik steek me dus niet in mijn hoofd dat ik op een bepaalde dag hoofdtrainer van Club moét worden. Dat zal enkel gebeuren als dat voor Club de beste oplossing is. Maar als dat moment er komt, ben ik ervan overtuigd dat ik er klaar voor ben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws