Houben ontkent geruchten over Maes: Nooit interesse geweest

Houben ontkent geruchten over Maes: "Nooit interesse geweest"

31-05-2016 08:15
0

Anderlecht werd in zijn zoektocht naar een nieuwe trainer in verband gebracht met Peter Maes, die met KRC Genk na een prima seizoen Europees voetbal afdwong. Bij Genk ontkennen ze echter dat er interesse was van paars-wit. Ook de verhalen over een mogelijk ontslag na de nederlaag in Charleroi kloppen niet.

"Flauwekul en je reinste onzin. Het verlies in Charleroi kwam hard aan en sommigen zijn dan ontevreden, maar dat moet je kaderen. Wie schrijft dat hij onder vuur lag, is heel slecht geïnformeerd. Ik praat vaak met Peter Maes en hij weet waar hij mee bezig is", is Houben duidelijk in TVL Sportcafé.

Houben verdedigde zijn trainer vurig. "Zijn beslissing om in Charleroi enkele spelers te laten rusten, was terecht. Dat bewees de terugmatch. Of hij een slechte band heeft met Patrick Janssens? We hebben veel bekwame mensen in de club en soms botst het eens."

Vorige week werd Maes dan nog in verband gebracht met Anderlecht. "We weten van Maes dat er geen interesse is en we hebben een goed contact met Anderlecht. Zij vertelden dat ze geen interesse hebben", aldus Houben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie