Leicester-vedette slaat deur dicht voor transfer: Ik ben hier gelukkig

Leicester-vedette slaat deur dicht voor transfer: "Ik ben hier gelukkig"

30-05-2016 19:56

Arsenal lijkt de komst van N'Golo Kanté wel te kunnen vergeten. De middenvelder draaide een geweldig seizoen bij Leicester City, maar dit betekent niet dat de Fransman de kampioen van Engeland wil verlaten. 

In gesprek met het Franse L'Equipe laat Kanté weten gelukkig te zijn. "Voor nu ben ik gelukkig in Leicester. Ik schenk niet teveel aandacht aan alles wat wordt gezegd en wil me nu focussen op het aankomende EK", geeft de controleur aan, die wordt gezien als de nieuwe Claude Makelélé.

Met Leicester City werd Kanté kampioen van Engeland en ook hij ziet dit als een grote verrassing. "Als ik voor mijzelf mag spreken denk ik dat ik iedereen heb verrast", geeft de kleine Fransman aan, die vorig seizoen nog speelde voor het Franse Caen.

"We speelden een geweldig seizoen met de club en ik mocht ook nog eens mijn debuut maken in de Franse nationale ploeg. Geweldig", laat Kanté weten, die niet hoopt dat de roem hem anders maakt. "Ik ben mij bewust van mijn persoonlijkheid en hoop dezelfde persoon te blijven."