Gelekte info: Maes stond vorige week op randje van ontslag

Gelekte info: Maes stond vorige week op randje van ontslag

Gepubliceerd: maandag 30 mei 2016 om 10:49ma 30-05-2016 om 10:49

Peter Maes heeft het geflikt. Zijn opdracht was om Genk dit seizoen terug op de rails te krijgen, en dat bekroonde hij zondag met een Europees ticket. Nochtans heeft hij zijn tegenstanders in het bestuur.

Het Laatste Nieuws weet zelfs dat sommige bestuursleden hebben nagedacht over een ontslag. Aanleiding was de heenwedstrijd tegen Charleroi, die op een beschamende manier met 2-0 werd verloren. Het lot van Maes hing vast aan de terugwedstrijd, en daarin zette Genk de puntjes op de i. Als Genk het Europese ticket had mislopen zag het er naar verluidt bijzonder slecht uit voor de Limburgse coach.

Maes wist zelf ook dat hij ter discussie stond, dat blijkt uit zijn interview na de wedstrijd. "Het is nooit leuk om te horen dat je links en rechts mogelijk nog wordt afgerekend op één slechte wedstrijd op Charleroi. Zeker als je alle doelstellingen behaald hebt en ze eigenlijk overstijgt door nog Europees voetbal af te dwingen. En vergeet ook niet dat we ook in de beker de halve finale hebben gespeeld. Dit is ongetwijfeld mijn moeilijkste seizoen als coach geweest", aldus de coach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws