Ronaldo helpt transfergerucht de wereld uit: Dat wordt een lastig verhaal

Ronaldo helpt transfergerucht de wereld uit: "Dat wordt een lastig verhaal"

30-05-2016 10:46

Cristiano Ronaldo lijkt niet van plan komende zomer naar Paris Saint-Germain te vertrekken. De Real Madrid-ster liet na de Champions League-finale doorschemeren dat zijn toekomst niet in Parijs ligt.

"PSG wordt een lastig verhaal, want zoals ik een aantal dagen geleden al zei: Real Madrid is de club die mij het best ligt", zei Ronaldo in gesprek met BeIN Sports. "Ik wil bij deze club blijven, omdat ik gelukkig ben. Gelukkig met mijn familie, gelukkig met mijn zoon. Om al die redenen ben ik gelukkig."

Ronaldo wordt door de komst van José Mourinho bij Manchester United ook in verband gebracht met een terugkeer naar Old Trafford. "Hij heeft al getekend, of niet?", aldus de Portugees. "Dat is goed. Ik hoop voor Manchester United dat de club weer wordt wat het was, want het is een indrukwekkende club, maar in de laatste jaren zijn ze de identiteit een beetje verloren."

"Dat doet me pijn, want United is een club die ik een warm hart toedraag. Ik hoop dat Mourinho United terug aan de top kan krijgen", aldus Ronaldo.