'Genk ziet T2 terugkeren naar het oude nest'

'Genk ziet T2 terugkeren naar het oude nest'

30-05-2016 07:33
0

Gent is volop bezig met zich klaar te stomen voor volgend seizoen. Niet alleen op het veld wordt er naarstig naar versterking gekocht, ook de technische staf ondergaat een wijziging. Zo moet T2 Rudi Cossey plaatsruimen voor de terugkerende Peter Balette.

Bij Gent waren ze namelijk niet volledig tevreden met hoe Cossey zijn taak als assistent-trainer invulde, weet Het Laatste Nieuws. Hij vulde trainer Hein Vanhaezebrouck minder aan dan gedacht en ook in de spelerskern viel te horen dat Balette gemist werd. De Limburger staat bekend als een geboren peoplemanager en geboren optimist, die zich veel met de spelers bezighoudt die naast de ploeg vallen.

Gent zag Balette daarom graag terugkeren en heeft nu een akkoord gevonden. Eerstdaags zou alles afgerond worden. Balette nam zondag al afscheid, bij de spelersgroep reageerde onder meer Thomas Buffel ontstemd. Ook in Genk heeft de assistent-trainer een goede indruk nagelaten.

Voor Rudi Cossey moet er nog wel een oplossing gevonden worden. Hij tekende vorige zomer voor onbepaalde duur. Een opties is dat hij de positie van Balette inneemt bij Genk. In het verleden was Cossey als assistent van Peter Maes en vorige zomer waren er ook contacten om Maes te volgen naar Genk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie