'Ben nog niet op het niveau van Ronaldo en Messi, maar heb nog een aantal jaar'

'Ben nog niet op het niveau van Ronaldo en Messi, maar heb nog een aantal jaar'

29-05-2016 21:03

Hatem Ben Arfa hoopt binnen enkele jaren op het niveau van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi te zitten. De 29-jarige aanvaller van het Franse OGC Nice heeft met zeventien goals een indrukwekkend seizoen achter de rug en hoopt nu ooit op het niveau van zijn voorbeelden te komen.

"Ik ben nog ver verwijderd van het niveau van Ronaldo en Messi, maar ik heb nog een aantal jaren om in te lopen. Dat is mijn doel", aldus Ben Arfa in gesprek met het Franse Le Parisien. "Ik ben nog lang niet op mijn best, maar alles is mogelijk voor me. Ik voel me slechts 24 of 25. Ik zit nu op een leeftijd dat ik volwassen ben geworden. Ik heb mezelf ontwikkeld en ben klaar voor de volgende stap."

Ben Arfa, die eerder uitkwam voor Olympique Lyon, Olympique Marseille, Newcastle United en Hull City, durft zichzelf zelfs te vergelijken met Messi. "Messi en ik lijken veel op elkaar. De manier waarop we dribbelen en hoe we ons op het veld gedragen. Maar we spelen ieder ons eigen spel." Naar verluidt staat Ben Arfa in de belangstelling van FC Barcelona.