Charleroi-trainer Mazzu: Elf tegen elf had ik het nog willen zien

Charleroi-trainer Mazzu: "Elf tegen elf had ik het nog willen zien"

29-05-2016 16:54
0

Felice Mazzu was natuurlijk ongelukkig na de zware 5-1 nederlaag tegen Racing Genk en het mislopen van een Europees ticket. Hij feliciteerde wel zijn groep.

Mazzu sprak voor de camera's van Telenet. "Het is sowieso moeilijk om in Genk te komen spelen, zelfs met elf tegen elf. Als je dan snel met tien valt door die rode kaart wordt het extra moeilijk. Elf tegen elf had ik het nog willen zien. We hebben er nog wel voor gevochten, daarvoor wil ik mijn groep feliciteren." De trainer was er niet van overtuigd dat het rood en penalty was, maar ging er niet dieper op in.

"Ik deed nog een aantal offensieve wissels en de aansluitingsstreffer van Jeremy Perbet was helemaal niet slecht, maar daarna vielen we weer terug. Het is ook jammer dat de 3-1 dan nog net voor rust viel."

Dat er een groot verschil was tussen de heen- en de terugwedstrijd beaamde de trainer. "Genk was donderdag maar een schim van wat het vandaag liet zien. Het is ook niet de eerste keer dat ze vijf keer scoren. Proficiat aan hen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie