Lampard: Goed voor de Premier League dat hij terug is

Lampard: "Goed voor de Premier League dat hij terug is"

29-05-2016 16:01

Manchester United maakte na weken van geruchten afgelopen week eindelijk bekend dat Louis van Gaal het veld moest ruimen. Met José Mourinho stelden The Red Devils ook al snel de verwachte vervanger aan en Frank Lampard, die nog onder de Portugees speelde bij Chelsea, denkt dat de club de juiste keuze heeft gemaakt.

"José zal een enorm effect hebben op United”, vertelt de middenvelder van New York City FC aan roddelkrant The Sun. "Hij weet hoe hij een winnend team moet maken. Zijn teams laten altijd zijn persoonlijkheid zien en, zoals ik het kan beoordelen van afstand, dat is precies wat Manchester United nodig heeft. Ze hebben veel kwaliteit in het team, maar misten nog een factor. De basis staat er al, maar hij zal zeker een aantal spelers binnenhalen. José geeft ze de X-factor, dat deed hij ook al bij Chelsea.”

Lampard vervolgt "Ik weet dat het daar niet geweldig eindigde. Maar ik denk dat hij een succes gaat worden bij United." Hij geeft ook zijn persoonlijke ervaringen met de Portugees mee.Volgend seizoen wordt echt extreem competitief, aangezien er veel teams zijn die iets willen bewijzen. Maar hij is een topcoach en dat is precies wat United nodig heeft, het is geweldig voor de Premier League dat hij terug is. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan hem, hij hielp me zeker in zijn eerste periode bij Chelsea een nieuw niveau te bereiken. Ik weet wat hij toe kan voegen aan het Engelse voetbal."