Rust in Genk-Charleroi: Spanning is helemaal terug

Rust in Genk-Charleroi: Spanning is helemaal terug

Gepubliceerd: zondag 29 mei 2016 om 15:18zo 29-05-2016 om 15:18

De spanning is te snijden in de finale van Play-Off 2. Bij de rust is het 3-1 voor Racing Genk, dat nog tegen tien Zebras speelt. De Limburgers moeten een 2-0 achterstand ophalen en zijn er dus nog niet.

Racing Genk begon furieus aan de wedstrijd met een aantal gemiste doelpogingen, maar de storm leek net te gaan liggen toen Charleroi-doelman Nicolas Penneteau na een kwartier de doorgebroken Aly Samatta neerhaalde. Penalty voor Genk en rood voor Penneateau was het gevolg.

Nikolaos Karelis nam zijn verantwoordleijkheid en zette de strafschop om. Nauwelijks enkele minuten later legde Samatta de 2-0 binnen in de rebound, nadat een vrije trap van Leon Bailey via de paal bij hem terechtkwam. 2-0 en alles te herdoen.

Charleroi kwam er niet meer aan te pas, maar wie anders dan Jeremy Perbet zorgde uit het niets voor de aansluitingstreffer.

Net voor rust kon Sandy Walsh een voorzet vanop links in doel duwen, waardoor de 3-1 ruststand een feit was. Racing Genk moet met minstens drie doelpunten verschil winnen, verlengingen zijn niet meer mogelijk. Een spannende tweede helft wacht!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws