OFFICIEEL: Messoudi komt terug in België spelen

OFFICIEEL: Messoudi komt terug in België spelen

Gepubliceerd: zondag 29 mei 2016 om 13:03zo 29-05-2016 om 13:03

Mohamed Messoudi keert terug naar België. De 32-jarige middenvelder verbrak zijn contract in Marokko en kiest nu voor zijn oude liefde: Beerschot.

Messoudi was dit seizoen nog actief bij Raja Casablance in de Marokkaanse hoogste afdeling, maar daar is zijn contract ondertussen al ontbonden. Beerschot-Wilrijk maakt via Twitter bekend dat de middenvelder voor twee seizoenen heeft getekend. Het zal de tweede passage zijn van Messoudi op Het Kiel, want tussen 2000 en 2007 was hij er ook al actief. Toen bestond de club wel onder de naam Germinal Beerschot. Met Messoudi haalt Beerschot-Wilrijk een kind van het huis binnen.

Verder heeft Messoudi ook nog gespeeld voor Willem II, KV Kortrijk, AA Gent, OH Leuven en Zulte Waregem. Nu doet hij een stapje terug door te kiezen voor de amateurliga, maar mogelijk kan hij volgend seizoen al stijgen met Beerschot-Wilrijk. Daar gaan ze resoluut voor een titel en een proflicentie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws