Griezmann baalt na zure nederlaag: Wij hebben fantastisch gespeeld

Griezmann baalt na zure nederlaag: "Wij hebben fantastisch gespeeld"

29-05-2016 12:58

De teleurstelling is uiteraard groot bij Atlético Madrid na het mislopen van de Champions League-bokaal. De ploeg van Diego Simeone legde het in de strafschoppenserie af tegen stadgenoot Real Madrid. Toch hield aanvoerder Gabi de moed erin.

"Iedereen moet trots zijn op dit team", liet Gabi weten aan Spaanse media. "Vanaf morgen gaan we heel hard werken om het de volgende keer beter te doen. Dit hoort bij het voetbal. Het belangrijkste is dat je in dit soort finales terechtkomt. Ik weet zeker dat deze ploeg zich terug knokt en nog een keer de Champions League gaat winnen, want dat verdienen deze spelers."

Saúl Niguez sloot zich aan bij de woorden van zijn aanvoerder. "Ik ben trots op het team, op de fans en op het feit dat ik deel uitmaak van Atlético Madrid. We hebben alles gegeven, maar dit kan helaas gebeuren. Real Madrid heeft gewonnen omdat zij meer geluk hadden tijdens de strafschoppenreeks. Zij waren het eerste kwartier de betere ploeg, maar daarna waren wij dat."

"Een strafschoppenserie blijft een loterij", concludeerde Antoine Griezmann. "Wij hebben een fantastische wedstrijd gespeeld. Natuurlijk baal ik enorm dat ik die penalty miste in de reguliere speeltijd, maar dat hoort erbij. Nu is het ons doel om de finale opnieuw te halen. Natuurlijk doet dit pijn, maar daar proberen we niet aan te denken."