Dit was de dag: Geen nieuwe Club-trainer, Duivelse De Bruyne en Genkse huurling

Dit was de dag: Geen nieuwe Club-trainer, Duivelse De Bruyne en Genkse huurling

Gepubliceerd: zaterdag 28 mei 2016 om 20:00za 28-05-2016 om 20:00

In de rubriek 'Dit was de dag' vat VoetbalPrimeur.be elke avond om 20u de belangrijkste nieuwtjes van de voorbije dag samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Geen nieuwe trainer voor Club Brugge
Het Franse Bordeaux heeft Gourvennec al voorgesteld als de nieuwe trainer. De keuze van Gourvennec is opmerkelijk, want oorspronkelijk dacht Bordeaux aan ... Michel Preud'homme.

Genk denkt aan verhuurperiode
Bij Racing Genk loopt er in de jeugd aardig wat talent rond, en ook voor Adriano Bertaccini wordt een grote toekomst voorspeld. De 16-jarige aanvaller zou binnenkort een contract tekenen bij Genk, om dan meteen uitgeleend te worden.

Duivelse De Bruyne
De Rode Duivels speelden zaterdag niet hun beste interland ooit. Ze wonnen de oefenpot tegen de Zwitsers wel met 1-2. In het slot van de partij knalde Kevin De Bruyne de Belgen naar een gevleide zege. Bekijk nog eens de goal van De Bruyne en lees ons Rapport van de Duivels

Bous naar Rotterdam
Mbark Boussoufa heeft geen toekomst meer bij AA Gent, Fenerbahçe is mogelijk zijn volgende bestemming. Er is echter ook een andere kandidaat opgestaan: hij zou ook interesse genieten van Feyenoord.

Anderlecht zweet het uit
Anderlecht speurt naast directe versterkingen ook naar jonge talenten. Het was in Zweden de 16-jarige Aleksander Isak op het spoor gekomen. De jonge Zweed naar het Astridpark halen wordt echter enorm moeilijk.

Lees meer over: Jupiler Pro League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws