OFFICIEEL: Club Brugge ziet transferdoelwit door de vingers glippen

OFFICIEEL: Club Brugge ziet transferdoelwit door de vingers glippen

28-05-2016 12:07

Het is nog altijd niet duidelijk of Michel Preud'homme bij Club Brugge blijft, en dus klinken er geruchten over een opvolger. Jocelyn Gourvennec werd genoemd, maar die kiest voor een ander avontuur.

Het Franse Bordeaux heeft Gourvennec al voorgesteld als de nieuwe trainer. De keuze van Gourvennec is opmerkelijk, want oorspronkelijk dacht Bordeaux aan...Michel Preud'homme. De trainerscarroussel draait zo op volle toeren, maar Club Brugge mag Gourvennec dus alvast schrappen van het lijstje.

De 44-jarige Gourvennec is zes jaar lang coach geweest bij Guingamp, een bescheiden ploeg die het onder zijn hoede heel goed deed in Frankrijk. Bordeaux hoopt nu dat Gourvennec de ooit zo fiere club terug aan prijzen kan helpen. Bordeaux eindigde dit seizoen op een beschamende elfde plaats in de Ligue 1, de laatste titel dateert van 2009. De vele miljarden van PSG zijn daar natuurlijk niet vreemd aan, de vedetten uit Parijs grepen dit seizoen de dubbel. Gourvennec moet het tij met een veel lager budget doen keren.