Zoontje Ronaldo zet verhoudingen op scherp door Bale: 'Waar heb je het over?'

Zoontje Ronaldo zet verhoudingen op scherp door Bale: 'Waar heb je het over?'

26-05-2016 20:07

Cristiano Ronaldo krijgt het thuis soms zwaar te verduren. Het vijfjarige zoontje van de Portugese superster van Real Madrid plaagt hem door te stellen dat ploeggenoot Gareth Bale sneller is.

"Mijn zoon heeft mijn leven op veel manieren veranderd", liet Ronaldo weten in het Spaanse tv-programma Jugones de la Sexta, meldt The Sun. "Ik heb altijd gezegd dat het een droom was om een zoon te krijgen, hij heeft mij veranderd. Soms komt hij thuis en zegt: 'Papa, Bale is sneller dan jij'. Dan reageer ik: 'Waar heb je het over. Niemand is sneller dan je vader'."

Daarmee is de kous echter niet af voor Ronaldo. "Hij vertelt dan: 'Ja, maar op school zeggen ze dat Bale sneller is en in een interview vertelde Messi dat hij jouw rechtervoet zou willen hebben'. Hij komt thuis met die verhalen en ik geniet daarvan", aldus de 31-jarige aanvaller, die zich er schoorvoetend bij neer zou leggen als zijn zoontje supporter wordt van aartsrivaal FC Barcelona.

"Het is onmogelijk dat hij ooit Barcelona aan gaat moedigen. Als hij de genen van zijn vader heeft, is dat onmogelijk, vertel ik je", stelt Ronaldo. "Maar als het toch gebeurt, accepteer ik het. Ik neem hem dan zelf echter niet mee naar Camp Nou, maar ik moet mij er bij neerleggen." De drievoudig Gouden Bal-winnaar speelt zaterdag de Champions League-finale tegen Atlético Madrid.