Pakt Racing Genk straks uit met grote verrassing in doel?

Pakt Racing Genk straks uit met grote verrassing in doel?

26-05-2016 11:04
0

Peter Maes zit met de handen in het haar voor de clash met Sporting Charleroi. Net voor deze levensbelangrijke match zijn zowel Marco Bizot als Laszlo Köteles namelijk hoogst onzeker.

Het Belang Van Limburg meldt dat eerste doelman Bizot de afgelopen dagen last had van een blokkage in de rug, hij kan opnieuw trainen maar de medische staf hoopt dat hij geen terugslag krijgt. Tweede doelman Köteles kan hem immers niet vervangen: de Hongaar heeft een spierletsel, hij mag niet in actie komen tegen Charleroi. Derde keeper Nordin Jackers is gelukkig voor Genk wel topfit, maar hij is nog maar 18 jaar.

Peter Maes hoopt dat hij Jackers niet voor de leeuwen moet gooien, maar echt schrik heeft hij niet. "Ik heb het volste vertrouwen in Jackers, hij heeft erg veel kwaliteiten. Het is alleen afwachten hoe hij met de druk omgaat. Maar het is simpel: als je als jonge keeper je kans krijgt, moet je die grijpen. Je moet één keer die eerste maal onder de lat. Zo is het voor Thibaut Courtois ook ooit begonnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie