Lukaku is boos op bepaalde mensen bij Anderlecht: Niet zomaar vergeven

Lukaku is boos op bepaalde mensen bij Anderlecht: "Niet zomaar vergeven"

Gepubliceerd: woensdag 25 mei 2016 om 14:57wo 25-05-2016 om 14:57

Jordan Lukaku kon dit seizoen bij KV Oostende bewijzen dat hij heel wat talent heeft. Grote broer Romelu begrijpt nog steeds niet waarom hij niet kon doorbreken bij Anderlecht. Al heeft hij wel een idee.

"Iemand heeft hem stokken in de wielen gestoken en ik weet wie. Toen ik vertrok in Anderlecht, gaf ik al aan dat Jordan anders is dan ik", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. "Alle mensen van de sociale omkadering wisten hoe hij in elkaar zat. Hij heeft nooit problemen gehad, dus hoe kan het dat die beginnen van het moment dat ik wegga?"

"Toen ik bij de profs kwam, had ik wel moeilijkheden, wie heeft die niet als hij zestien, zeventien jaar is? Toen ik er nog was en Jordan bij de profkern kwam, was hij nooit te laat. Ik heb gezegd: draag goed zorg voor hem, maar er zijn er die Jordan bewust gedwarsboomd hebben."

Geen goeiedag
"Als hij die mensen tegenkomt, zal hij hen geen goeiedag zeggen en ik zou het daar ook moeilijk mee hebben", vertelt hij.  "Ik kan hen dat niet zomaar vergeven, daarin kies ik de kant van mijn broer. Jordan had nu Anderlecht door de grote poort moeten verlaten. Ik ben Oostende dankbaar dat ze hem een kans gegeven hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws