Vanderhaeghe houdt deur op een kier voor avontuur bij Anderlecht

Vanderhaeghe houdt deur op een kier voor avontuur bij Anderlecht

25-05-2016 10:27
2

Het is nog altijd niet duidelijk wie de nieuwe trainer wordt van Anderlecht, maar één ding is wel zeker: Yves Vanderhaeghe wordt het waarschijnlijk niet. In Sport/Voetbalmagazine maakt hij duidelijk dat hij gelukkig is bij Oostende, al houdt hij de deur op een kier.

Op RTBF gaf Marc Degryse aan dat Vanderhaeghe een goede coach zou zijn voor Anderlecht, en dat voedt de geruchtenmolen. Vanderhaeghe blijft daar heel koel onder. "Ik wil Marc bedanken voor zijn lovende woorden, maar voor de rest is het niet aan mij om daar commentaar over te geven. Zolang daar niets van aan is, zitten mijn gedachten bij Oostende. Daar sta ik nog twee jaar onder contract. Je weet nooit wat er komt in voetbal, maar momenteel zit ik goed bij Oostende", vertelt de trainer.

Vanderhaeghe heeft bovendien medelijden met zijn ex-ploegmaat Besnik Hasi. "Het is triest, voor Besnik en alle andere trainers die dat meemaken. Want het is een job waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat mee bezig bent, en geen enkele trainer speelt om te verliezen. Maar blijkbaar hoort dat erbij, als trainer wordt je betaald om verweten te worden.