Racing Genk zet acht ongewenste spelers aan de deur

Racing Genk zet acht ongewenste spelers aan de deur

Gepubliceerd: woensdag 25 mei 2016 om 10:00wo 25-05-2016 om 10:00

Racing Genk leende dit seizoen heel wat spelers uit, maar enkel Leandro Trossard en Siebe Schrijvers waren echt succesverhalen. Andere spelers lieten veel minder zien en krijgen volgens Het Belang Van Limburg dan ook geen nieuwe kans.

In totaal krijgen 8 Genkenaars geen plaatsje in de A-kern voor volgend jaar, en daar zitten toch een paar opvallende namen bij. Ngongca Anele (Troyes), Aleksandar Cavric (Aarhus), Tornike Okriashvili (Eskisehirspor), Sekou Cissé (Sochaux), Ayub Masika (Lierse) en Albian Muzaqi (Geel) liggen allemaal nog onder contract, maar Racing Genk zal ze deze zomer proberen verkopen. Als dat niet werkt volgt er eventueel een nieuwe uitleenbeurt. Hun verhaal bij Racing Genk is in ieder geval over.

Verder zijn er nog twee minder bekende spelers wiens contract afloopt, het gaan om Luca Polizzi en Alessandro Ciranni. Het lijstje van vertrekkers is waarschijnlijk nog niet compleet, want er zijn nog wel meer spelers die niet aan bod komen bij Genk. Zo is het maar de vraag wat Igor De Camargo deze zomer gaat doen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws