Genk neemt verrassende beslissing over middenvelder: Drie formules op tafel

Genk neemt verrassende beslissing over middenvelder: "Drie formules op tafel"

25-05-2016 08:09

Het seizoen voor Ruslan Malinovskyi zat er begin mei al op. De Oekraïense middenvelder liep een zware knieblessure op. Daardoor staat hij maanden aan de kant. Zijn Genkse verhaal leek afgelopen, maar niets is minder waar.

Malinovskyi wordt momenteel gehuurd van Shakhtar Donetsk. Daar heeft hij geen toekomst meer. Bij Genk lijkt hij wel nog een toekomst te hebben. De Limburgers willen ondanks de zware blessure van de middenvelder gewoon door met Malinovskyi. Dat meldt Het Nieuwsblad.

"Natuurlijk is het een iets complexer verhaal, omdat hij een zware blessure heeft opgelopen. Maar we voeren gesprekken met Shakhtar om tot een oplossing te komen, er liggen een drietal formules op tafel", verzekert technisch directeur Dimitri de Condé in Het Belang van Limburg.

"Malinovskyi kan ten vroegste weer aanpikken na de winterstop. Maar hij zou vanaf dan door zijn balvastheid een flinke meerwaarde kunnen betekenen. In januari wordt ook de Africa Cup gespeeld, dan zouden we Neeskens Kebano voor een poos kwijt kunnen zijn. Het zijn allemaal dingen waarop je moet proberen te anticiperen."