'Club Brugge wil middenvelder weghalen bij Sporting Charleroi'

'Club Brugge wil middenvelder weghalen bij Sporting Charleroi'

Gepubliceerd: dinsdag 24 mei 2016 om 11:00di 24-05-2016 om 11:00

Timmy Simons speelt ook volgend seizoen bij Club Brugge, maar het is niet duidelijk of hij op zijn 'oude' dag nog alle wedstrijden zal spelen. Club denkt dan ook aan een eventuele vervanger, en dat zou wel eens Damien Marcq kunnen zijn.

Volgens La Dernière Heure zou Club Brugge de middenvelder van Sporting Charleroi graag willen binnenhalen. De 27-jarige Fransman viel dit seizoen zelden op, maar hij staat wel vast in de basis bij de Henegouwers. Marcq speelt ondertussen al 3 jaar bij Charleroi, daarvoor was hij actief bij SM Caen in de Franse Ligue 2. Zijn opleiding kreeg hij bij het kleinere US Boulogne. Hij zou een goedkope doublure kunnen zijn voor Simons, want bij Sporting Charleroi heeft hij nog maar een contract tot volgende zomer.

Club Brugge zoekt in ieder geval naar versterking op het middenveld, want eerder viel ook al de naam van Thibault Moulin. Moulin speelt bij Waasland-Beveren wel een pak aanvallender dan Marcq, die meer een pure breker is. Voor Marcq zou dit in ieder geval een onverwachte stap hogerop zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws