Blind wacht af: 'De media hebben Van Gaal al 82 keer ontslagen'

Blind wacht af: 'De media hebben Van Gaal al 82 keer ontslagen'

23-05-2016 21:21

Ook Daley Blind krijgt de vele berichtgevingen over het aanstaande ontslag van Louis van Gaal bij Manchester United mee. De  Nederlandse international weet echt niet of de geruchten over zijn trainer kloppen.

Vrijwel alle Engelse media wisten maandag te melden dat Van Gaal op straat is gezet door United. Een officiële bevestiging kwam er echter nog niet. "Ik volg het nieuws net zo als jullie", vertelt Blind aan FOX Sports. "Het lijkt misschien waarschijnlijk, maar ik heb niets officieel vernomen. De media hebben hem dit seizoen geloof ik 82 keer ontslagen."

"Het zou kunnen dat ze nu een keer gelijk hebben", vervolgt Blind. "Maar Manchester United heeft geen officiële verklaring naar buiten gebracht. En voor de training heb ik nog op mijn telefoon gekeken. Mij is nog niets verteld."

Blind, die door Van Gaal naar Manchester werd gehaald, zou een vertrek van de coach betreuren. "Het was een zwaar seizoen maar we hebben wel samen de FA Cup nog gewonnen. Daarna hebben we afscheid van elkaar genomen alsof we elkaar na de zomer weer zien voor een nieuw seizoen. Nu is het even afwachten of dat ook gebeurt. Ja, vandaag waren de berichten over zijn ontslag erg massaal."