Transferstrijd breekt los in Parijs: 'Ze wilden me buiten de club plaatsen'

Transferstrijd breekt los in Parijs: 'Ze wilden me buiten de club plaatsen'

Gepubliceerd: maandag 23 mei 2016 om 13:38ma 23-05-2016 om 13:38

Salvatore Sirigu is van mening dat Paris Saint-Germain hem bewust heeft genegeerd gedurende het seizoen. De doelverdediger van de Franse kampioen zegt dat hij nooit een eerlijke kans heeft gekregen om de plek onder de lat op te eisen.

Sirigu was vier jaar lang de vaste keeper van PSG, maar daar kwam aan het begin van het seizoen verandering in toen Kevin Trapp zich meldde in de Franse hoofdstad. Sirigu verdween naar de bank en in gesprek met L'Equipe geeft de Italiaan aan dat hij vervolgens nooit meer een serieuze optie was om het doel te verdedigen. "PSG wilde me buiten de club plaatsen", meent Sirigu.

Door de verbanning naar de reservebank kwam Sirigu slechts tot drie optredens bij de hoofdmacht. Nu het seizoen ten einde is blikt Sirigu terug. "Er is eigenlijk nooit een gezonde concurrentiestrijd geweest met Trapp. Ik was teleurgesteld. Het feit dat ik niet speelde was geen issue, maar wel dat de club me nooit meer als een optie zag." Voor Sirigu lijkt een vertrek uit Parijs nu de oplossing, maar dat kan nog lastig worden. "Ik wil volgend jaar niet weer hetzelfde meemaken, maar ik sta hier nog twee jaar onder contract."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws