'Eersteklasser wil stunten met komst van Rosseti'

'Eersteklasser wil stunten met komst van Rosseti'

Gepubliceerd: maandag 23 mei 2016 om 10:15ma 23-05-2016 om 10:15

In Italië wordt er steeds minder neergekeken op de Belgische competitie en voor sommige clubs werpt dat zijn vruchten af. Zo lijkt KV Mechelen op weg om de Italiaanse belofteninternational Valerio Lorenzo Rosseti binnen te halen.

Die Rosseti ligt onder contract bij Juventus, maar daar heeft hij nooit voor een doorbraak kunnen zorgen. De Italiaanse landskampioen heeft hem dit seizoen uitgeleend aan Cesena in de Serie B en ook volgend seizoen kan hij niet rekenen op speelminuten. Een nieuwe uitleenbeurt dringt zich op en Mechelen zou hem maar wat graag in de armen sluiten. Er zou volgens Het Laatste Nieuws wel concurrentie zijn uit Nederland en Spanje.

KV Mechelen is in ieder geval druk bezig om de kern te versterken, want met Nils Schouterden en Yohan Croizet deed het eerder al twee opmerkelijke zomertransfers. KV Mechelen heeft zich nog nooit kunnen plaatsen voor Play-Off 1, het is duidelijk dat het Mechelse bestuur geen zin heeft in nog een middelmatig seizoen. Het team voor volgend seizoen ziet er stilaan veelbelovend uit. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws