Serieus cashen of tweede kans geven? Club Brugge hakt knoop door

Serieus cashen of tweede kans geven? Club Brugge hakt knoop door

Gepubliceerd: maandag 23 mei 2016 om 08:18ma 23-05-2016 om 08:18

Club Brugge speelde dit seizoen kampioen. Dat deed het zonder Nicolás Castillo, die werd uitgeleend. Volgend seizoen gaat Club Brugge het ook proberen zonder de Chileen. Blauw-Zwart gaat hem immers van de hand doen.

Eerder was het al geweten dat Cruz Azul serieuze interesse toont voor Castillo. de Mexicaanse werkgever van Victor Vázquez wil diep in de buidel tasten voor de aanvaller. Het heeft maar liefst 4,5 miljoen euro veil voor Castillo.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat Club Brugge opnieuw zaken gaat doen met Cruz Azul. ‘Castillo ligt nog tot 2018 onder contract bij Club Brugge. Van een terugkeer naar België is absoluut geen sprake’, klinkt het in de krant. Wel zou Club Brugge het eerste bod van de Mexicanen hebben geweigerd.

In januari 2014 kwam Castillo blij Club Brugge terecht. Een echt succes werd zijn verblijf in België niet ondanks dat hij in zijn tweede seizoen redelijk wat scoorde. Club Brugge verhuurde hem daarom eerst aan het Duitse 1. FSV Mainz 05. Daarna na aan het Italiaanse Frosinone Calcio. De afgelopen maanden keerde Castillo terug naar CD Universidad Católica. Met die club kroonde hij zich tot kampioen van Chili.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws