Hoge inzet op de slotspeeldag: Maar één focus : die derde plaats

Hoge inzet op de slotspeeldag: "Maar één focus : die derde plaats"

22-05-2016 07:11
0

De Belgische landskampioen is al een week bekend. Voor Club Brugge staat er op de slotspeeldag in Play-Off 1 niets meer op het spel. Maar drie clubs kunnen nog een 'position switch' doen, onder meer ook KRC Genk. 

De Genkenaren hebben nog steeds zicht op een derde plaats, maar dan moeten zij de drie punten pakken in de Ghelamco Arena. AA Gent zal zich echter niet makkelijk gewonnen geven. "Wij hebben tegen Gent nog geen resultaat behaald dit seizoen, het is nu het moment om dat te veranderen. Het lag wel telkens dicht bij elkaar. Mijn jongens hebben maar één focus : die derde plaats", geeft KRC Genk-coch Peter Maes aan op de clubwebsite

"Dat zij nog altijd in aanmerking komen voor plaats drie, misschien zelfs nog plaats twee, is meer dan terecht. Maar het is duidelijk dat wij van niemand schrik moeten hebben. Het zal niet zo zijn dat wij met het verstand op nul moeten gaan. Er is wel degelijk een plan van aanpak nodig willen we gaan voor de drie punten want voor ons dit nog meer een finale dan voor AA Gent." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie