Fellaini moet Manchester United felbegeerde FA-cup bezorgen

Fellaini moet Manchester United felbegeerde FA-cup bezorgen

21-05-2016 11:32
0

Het is van moeten vanavond voor Manchester United in de FA Cup-finale op Wembley tegen Crystal Palace. De club moét voor zijn imago de beker mee naar huis nemen want sinds Sir Alex Ferguson afzwaaide in 2013 pakte ManU nog geen enkele prijs. Marouane Fellaini blikt vooruit.

De Rode Duivel keert terug na een schorsing van drie speeldagen. Hoewel Van Gaal het niet wil bevestigen, gaat iedereen ervan uit dat Big Fella in de ploeg wordt ­gedropt om met zijn lengte een antwoord te bieden aan het strafste wapen van Crystal Palace: hun stilstaande fases. 

"Heel de ploeg wil eindelijk eens een prijs pakken", zegt Fellaini in Het Laatste Nieuws. "Nu is het moment daar. We gaan alles ­geven. Het is al elf jaar geleden dat Manchester United nog eens de FA Cup won. Tijd om daar verandering in te brengen."

Fellaini reageert ook op de kritiek naar aanleiding van zijn ellebogenwerk. "Ik ben geen vuile speler. Mensen mogen denken wat ze ­willen, maar ik heb nog nooit een speler geblesseerd. Ik reageer gewoon. Maar het is toch normaal dat je reageert als er iemand aan je haar trekt (nvdr zoals Robert Huth deed)?"

De FA-cup finale vind zaterdagavond om 18u30 Belgische tijd plaats .

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie