Gent-jeugdproduct Caenepeel blinkt uit bij Eindhoven en kan stap hogerop zetten

Gent-jeugdproduct Caenepeel blinkt uit bij Eindhoven en kan stap hogerop zetten

21-05-2016 11:25

Jinty Caenepeel staat in de belangstelling van diverse clubs uit de Eredivisie en het buitenland. Het management van de FC Eindhoven-revelatie is momenteel in onderhandeling met meerdere partijen, weet Tjerkstra Media te melden. 

Wélke clubs in de markt zijn voor de 19-jarige Belg, is niet bekend. Dit seizoen scoorde Caenepeel vijftien keer in de Jupiler League. De dribbelkont ligt nog tot de zomer van 2018 vast in Eindhoven. Caenepeel weet dat er op dit moment diverse clubs om zijn handtekening vechten. Zijn management houdt hem op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

"Ik weet dat ze onderhandelen. Ze zijn aan het kijken wat het beste is voor mij. Meer weet ik niet. Nog een jaar bij FC Eindhoven spelen blijft ook zeker een optie", zo laat de tiener weten. Afgelopen zomer werd Caenepeel nog gewogen en te licht bevonden door Heracles Almelo. Caenepeel kon zich in het verleden niet doorzetten bij AA Gent en ook een uitleenbeurt aan Cercle Brugge bracht geen soelaas. Nu lijkt hij klaar voor het grote werk.