'Mexicaanse ploeg wil ver gaan voor Castillo, maar Club weigert eerste bod'

'Mexicaanse ploeg wil ver gaan voor Castillo, maar Club weigert eerste bod'

Gepubliceerd: vrijdag 20 mei 2016 om 22:12vr 20-05-2016 om 22:12

Club Brugge is niet van plan om Nicolas Castillo zomaar te laten gaan. Het Mexicaanse Cruz Azul wil de Chileense spits doodgraag overnemen, maar Blauw-Zwart wil heel wat boter bij de vis.

Cruz Azul is op het spoor gekomen van Castillo. De Mexicaanse club van ex-Bruggeling Victor Vazquez wil de Chileense spits overnemen van Blauw-Zwart. Cruz Azul is bereid om 4,5 miljoen euro te betalen voor Castillo. Club Brugge lijkt die prijs niet genoeg te vinden en vraagt nog meer geld. Dat meldt Bio Bio Chile.

Castillo is tegenwoordig opnieuw een Chileens international en zit in de selectie voor de Copa America. Club Brugge lijkt te denken dat Castillo daar wel indruk kan maken. Als dat lukt, zal Castillo ongetwijfeld meer waard zijn dan 4,5 miljoen euro. Blauw-Zwart wacht dus nog even af tot het einde van de Copa America, of totdat Cruz Azul besluit om nog meer te bieden.

Dat Club het bod niet met beide handen aanneemt, is toch opvallend. De Bruggelingen kochten Castillo voor ongeveer drie miljoen euro, maar de Chileen kon nooit echt overtuigen. Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz en Frosinone kelderde zijn martkwaarde. Maar Club Brugge lijkt te denken dat het toch meer kan vangen voor Castillo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Club Brugge Castillo laten gaan?

Ja
79%
Nee
21%
(812 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws