Zweem van onduidelijkheid over transfer  'nieuwe spits' Westerlo

Zweem van onduidelijkheid over transfer 'nieuwe spits' Westerlo

Gepubliceerd: vrijdag 20 mei 2016 om 20:48vr 20-05-2016 om 20:48

KVC Westerlo leek lang een vogel voor de kat, maar op de slotspeeldag wisten de Kemphanen alsnog het behoud te vrijwaren. De club had zo enkele maanden de tijd om de kern te versterken met oog op volgend seizoen. De komst van een nieuwe spits leek alvast een feit.

De Congolees Sylvere Ganvoula zou een contract van drie seizoenen hebben getekend. Hij onderging donderdag zijn medische testen en plaatste daarna zijn handtekening. Maar later op de avond werd het bericht over zijn komst van de officiële website verwijderd, zo meldt Gazet van Antwerpen.

Binnen de club blijft men geheimzinnig over de 'nieuwe spits'. "We hebben met hem gepraat", zei Wim Van Hove, rechterhand van voorzitter Wijnants. Ganvoula liet onlangs zijn contract bij Elazigspor ontbinden, maar de Turkse tweedeklasser wil niet toegeven dat hij een vrije speler is. Dat gegeven deed eerder ook al KV Mechelen en Zulte Waregem afhaken. Enkele seizoenen geleden had de Kempense club al een raar verhaal met de Nigeriaan Bright Edomwonyi, die er uiteindelijk nooi zo spelen. Ze zijn dus niet aan hun proefstuk toe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws