Begeerde smaakmaker van Genk stelt de fans gerust

Begeerde smaakmaker van Genk stelt de fans gerust

20-05-2016 19:57
0

Racing Genk boekte donderdagavond een zeer klinkende 5-2 overwinning op Anderlecht. Leon Bailey had met een doelpunt en een assist weer een zeer belangrijk aandeel in de zege. De 18-jarige aanvaller heeft het uitstekend naar zijn zin bij de Limburgers en had na de match uitstekend nieuws voor de fans.

Bailey verlengde onlangs zijn contract al tot en met de zomer van 2020. Nu heeft de talentvolle Jamaicaan ook aan Het Belang van Limburg bevestigd dat hij niet bezig is met een transfer en dus ook na de zomer bij Genk speelt. "De focus is helemaal terug. De club heeft haar appreciatie voor mijn prestaties getoond. De rust rond mijn persoontje is daardoor teruggekeerd, dat merk ik aan alles. Ik voel me hier lekker, de mensen mogen gerust zijn: ik loop hier volgend seizoen nog rond.''

De aanvaller kwam vorige zomer over van het Slowaakse AS Trencin en is dit seizoen één van de revelaties in Eerste Klasse. Door zijn zeven goals en tien assists wist hij ook direct te interesse te wekken van clubs uit Duitsland en Engeland. Van een transfer lijkt er nu voorlopig dus nog geen sprake.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie