Dit was de voormiddag: transfers in zicht voor Croizet, Hanni en Suarez

Dit was de voormiddag: transfers in zicht voor Croizet, Hanni en Suarez

20-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Opnieuw blessure voor Rode Duivel
Bondscoach Marc Wilmots heeft veel kopzorgen in aanloop naar het EK, en het wordt er niet beter op. Ook Jason Denayer is nu op de sukkel, hij kon niet aantreden met Galatasaray door een heupblessure

Croizet trekt naar Mechelen
Niets staat een transfer van Yohan Croizet naar KV Mechelen nog in de weg. Verwacht wordt dat de deal snel officieel zal worden gemaakt, maar de transferhonger van Mechelen is niet gestild: het wil ook nog twee spelers van Standard weghalen.

Spraakmakende transfer voor Suarez
Matias Suarez haalt na heel wat blessureleed niet meer zijn oude niveau, en misschien kiest Anderlecht wel eieren voor zijn geld. Suarez wil heel graag terug naar zijn ex-club Belgrano, en zijn uitspraken in de Argentijnse pers liegen er niet om.

De Camargo niet tevreden over Maes
Igor De Camargo komt nauwelijks nog aan bod bij Racing Genk, een feit waar hij ondertussen wel mee kan leven. Toch is hij teleurgesteld in coach Peter Maes. Die heeft nooit uitgelegd waarom hij uit de ploeg is gevallen.

Witte rook voor Hanni
Sofiane Hanni zou een contract van vier seizoenen hebben getekend bij Anderlecht. Het Laatste Nieuws weet nu zeker dat de Algerijn op komst is, dat ondanks de interesse van Standard en Club Brugge.