Coopman is dolblij met speelkans: Ik voel dat ik nog beter kan

Coopman is dolblij met speelkans: "Ik voel dat ik nog beter kan"

20-05-2016 11:30

Nu Club Brugge zeker is van de titel, mogen er een aantal jonge gasten opdraven Eén van die spelers is Sander Coopman. De middenvelder mocht tegen Zulte Waregem nog eens starten en dat deed veel deugd.

Coopman had het in ieder geval wel gehoopt. "Ik zei het al op voorhand dat het eens mooi zou zijn om als voormalig jeugdspeler op Zulte eens te spelen. Het was een mooie kans omdat de coach verschillende andere spelers wilde laten starten en ik denk wel dat ik tevreden kan terugblikken op mijn match. Ik heb het zelf verschillende keren geprobeerd maar het lukte telkens net niet. Dat komt misschien wel nog in de toekomst", vertelt hij op clubbrugge.be.

Coopman speelde een meer dan degelijke partij. "Ik ben heel tevreden met mijn assist op Jelle Vossen, die een goede loopbeweging deed. Op naar volgend weekend en misschien nog wat meer speelgelegenheid. Ik voel wel dat ik nog beter kan, vooral op fysiek vlak maar dat komt wel door meer matchen te spelen. Ik denk wel dat ik een goede indruk heb nagelaten naar volgend seizoen toe. De coach gaf me voor de match de raad om vooral mijn eigen spel te spelen, tussen de lijnen te lopen en assists proberen te geven. De rechterkant is immers niet echt mijn vaste positie."