Praet: Speelden beter zonder Stefano Okaka

Praet: "Speelden beter zonder Stefano Okaka"

19-05-2016 23:09
3

Anderlecht kreeg na het 4-0 verlies van vorige week tegen Club Brugge een nieuwe pandoering te verwerken. De Brusselaars verloren vanavond met 5-2 tegen Racing Genk, na een vroege rode kaart voor spits Stefano Okaka. 

Ondanks de zware 5-2 cijfers speelde Anderlecht beter dan vorig weekend op het veld van Club Brugge. Desondanks moet Paars-wit alweer huiswaarts keren met een zware nederlaag. Dennis Praet reageerde dan ook ontgoocheld voor de camera's van Play Sports. "We speelden zeker niet slecht als je weet dat we na tien minuten al een rode kaart te slikken kregen", aldus Praet.

"Jammer dat we vlak voor de rust dat doelpuntje slikken. Alweer op een stilstaande fase. We waren goed begonnen aan de tweede helft, maar dan krijgen we opnieuw een doelpunt tegen op een stilstaande fase. Tja..." Anderlecht leek zonder zijn Italiaanse spits Stefano Okaka beter te voetballen. "We speelden met een heel aanvallende opstelling vandaag, met enkel Youri Tielemans voor de verdediging. Er was veel beweging en we speelden goed voetbal. Dus ja, we speelden misschien wel beter zonder Okaka", besloot Praet.