Trekt Tielemans voor mooi bedrag naar Atletico Madrid?

Trekt Tielemans voor mooi bedrag naar Atletico Madrid?

19-05-2016 12:44

Youri Tielemans is één van de namen die deze zomer zouden kunnen vertrekken bij Anderlecht, en volgens La Dernière Heure wordt dat vertrek steeds waarschijnlijk. Zijn makelaar is al gaan praten met Atletico Madrid.

Tielemans heeft dit seizoen nog bijgetekend bij Anderlecht, maar momenteel ziet er natuurlijk niet zo rooskleurig uit bij Anderlecht. Door het mislopen van de titel speelt het volgend seizoen mogelijk geen Champions League, en bovendien is de sfeer in de spelerskern ook niet om over naar huis te schrijven. Tielemans kan net als zijn collega Dennis Praet kiezen voor een grotere competitie, want de motivatie om in België te spelen lijkt weg bij veel Anderlecht-spelers.

Anderlecht zou niet meteen nee zeggen tegen een eventuele transfer, maar de 19-jarige middenvelder moet wel aardig wat opbrengen. Ondanks zijn mindere seizoen verwacht Anderlecht nog altijd minimum 15 miljoen euro voor Tielemans. De youngster ligt nog onder contract tot de zomer van 2020, Anderlecht voelt dus totaal geen druk om hem nu al te verkopen.