Club volgend jaar nog sterker? 'Australisch international op weg naar Jan Breydel'

Club volgend jaar nog sterker? 'Australisch international op weg naar Jan Breydel'

Gepubliceerd: woensdag 18 mei 2016 om 15:20wo 18-05-2016 om 15:20

Terwjijl de hele stad nog nageniet van de landstitel, is Club Brugge al druk bezig met volgend seizoen. Blauw-zwart heeft haar zinnen gezet op Australisch international Aaron Mooy. 

Aaron Mooy heeft de Europese clubs voor het uitkiezen. Mooy, die momenteel voor het Australische Melbourne City uitkomt, wilt zijn succes op het Europese vasteland beproeven. Dat meldt The World Game.  Mooy heeft zijn zinnen gezet op een selectie voor het WK 2020, en dan moet je spelen bij je club. Dat was niet altijd het geval bij Melbourne City, vandaar zijn wil om te vertrekken.

Aaron Mooy is een 25-jarige middenvelder. Zijn teamgenoot bij Australië, Mathew Ryan, verdelde hem over Club Brugge. Die gesprekken moeten positief geweest zijn, want de kersverse landskampioen ligt in pole position om Mooy binnen te halen. Club krijgt wel stevige concurrentie van de Glasgow Rangers, die ook concrete interesse hebben. 

Begin juni zal Mooy zijn beslissing bekend maken. Hij ligt nog twee jaar onder contract bij Melbourne City, maar er wordt gezegd dat City een transfer niet in de weg zal staan.  

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws