'Vanderbiest wordt aan eind van deze week voorgesteld bij The Great Old'

'Vanderbiest wordt aan eind van deze week voorgesteld bij The Great Old'

17-05-2016 13:09

Antwerp ging na het ontslag van David Gevaert op zoek naar een nieuwe coach. Na het vertrek van Fred Vanderbiest bij Cercle Brugge, klinken de geruchten over zijn overgang steeds luider. Volgens Gazet van Antwerpen zal het niet lang meer duren voor hij wordt voorgesteld.

De regiokrant heeft vernomen dat Vanderbiest eind deze week wordt voorgesteld. Hij komt niet alleen. De coach brengt wellicht David Colpaert mee als analist. De rest van de Antwerpse staf mag op post blijven. Johan Lauryssen blijft assistent-trainer en Jerry Vanacker zal ook nog steeds de doelmannen trainen.

De weg voor Vanderbiest naar Antwerp ligt helemaal open. In onderling overleg met Cercle werd beslist om zijn nog lopende contract (tot 2018) te ontbinden. Reden voor zijn vertrek zou de aanstelling van Eric Deleu zijn. De nieuwe technisch directeur van Cercle was eerder keeperstrainer bij De Vereniging. Het botert de laatste tijd niet tussen Vanderbiest en Deleu, waardoor besloten werd om uit elkaar te gaan. Nu lijkt niets meer in de weg te staan om Antwerp en Vanderbiest bij elkaar te brengen.