Moet Brugge vrezen voor vertrek van smaakmaker? Zullen alles rustig bekijken

Moet Brugge vrezen voor vertrek van smaakmaker? "Zullen alles rustig bekijken"

17-05-2016 12:09

Club Brugge heeft zijn veertiende landstitel onder meer te danken aan José Izquierdo. De Colombiaanse speelvogel was één van de uitblinkers in de Play-Offs. De entourage van Izquierdo wil deze zomer alles op een rijtje zetten. Champions League met Club, of vertrekken naar het buitenland?

Izquierdo is bij Club Brugge omgetoverd tot een kampioenenmaker. Dat heeft de Colombiaanse bondscoach José Pékerman nog niet gezien. De selectieheer nam Izquierdo niet op in de voorselectie voor de Copa América. Dat zet de entourage van Izquierdo aan het denken.

"De concurrentie vooraan is onvoorstelbaar zwaar", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Je hebt James Rodriguez van Real Madrid en Juan Cuadrado van Juventus. Steek die maar eens voorbij als speler bij een Belgische topclub."

Zit een transfer er dan ook in? Het is zeker een optie. "We zullen alle interesse rustig bekijken", vertellen de begeleiders van de Brugse aanvaller. De Colombiaan werd vorige zomer al gevolgd door clubs uit Turkije, Italië en Spanje. Die zullen hem ongetwijfeld niet vergeten zijn. Blauw-Zwart ziet hem echter liever niet vertrekken en zal er alles aan doen om hem te houden.