Geplaagde Simons reageert opmerkelijk rustig op huiszoeking

Geplaagde Simons reageert opmerkelijk rustig op huiszoeking

Gepubliceerd: zaterdag 14 mei 2016 om 13:23za 14-05-2016 om 13:23

De politie viel deze week binnen bij Timmy Simons, ze waren op zoek naar bewijzen voor fraude. Simons reageert op het nieuws via het persagentschap Belga, hij blijft kalm in die moeilijke situatie. 

Simons is aandeelhouder van een immokantoor, met name Vastgoedservice. De politie onderzoekt of dat bedrijf sjoemelt met de cijfers. Het bedrijf zou namelijk gebruikt worden om zwart geld wit te wassen. De politie viel binnen bij Simons én bij zijn ouders, maar er werd niets gevonden. Er werden wel nog enkele dingen meegenomen voor verder onderzoek.

Simons wil vooral dat het duidelijk is dat hij géén functie heeft bij Vastgoedservice. Hij heeft er enkel aandelen en is niet bezig met de dagelijkse werking van de zaak. "De kapitein van Blauw-Zwart heeft geen enkele operationele functie binnen Vastgoed Service, maar wil alle medewerking verlenen aan het parket. Hij heeft alle vertrouwen in een goeie afloop van het onderzoek", klinkt het nog. Simons houdt dus de focus op de wedstrijd tegen Anderlecht van zondagmiddag.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws