'Fenerbahçe biedt Twente oude bekende als ruilmiddel voor Ziyech'

'Fenerbahçe biedt Twente oude bekende als ruilmiddel voor Ziyech'

14-05-2016 09:51

Fenerbahçe heeft een slimme list verzonnen om alsnog Hakim Ziyech naar de club te halen. Althans, dat is de mening van Turkse media, waaronder SuberHaber. De Turkse club wil de smaakmaker van FC Twente graag overnemen en heeft er een oude bekende van de Tukkers voor over.

Miroslav Stoch staat onder contract bij Fener, dat een slimme ruildeal voor ogen heeft. Niet alleen kan Twente bij een transfer van Ziyech de oude bekende Stoch verwachten als ruilmiddel, want daarnaast wil de Turkse topclub een flink miljoenenbedrag neertellen om de Tukkers te overtuigen.

Fenerbahçe probeerde in de winter al om Ziyech naar Turkije te halen, maar slaagde daar toen niet in. De nummer twee van de Süper Lig verhuurt Stoch momenteel aan Bursaspor. De Slowaaks international heeft nog een contract tot medio 2018. Hij werd in het verleden met Twente kampioen van Nederland en bewaart daarom ongetwijfeld goede herinneringen aan zijn tijd in Enschede.

Ziyech stond in de winterstop nog in de nadrukkelijke belangstelling van Anderlecht. De Brusselaars boden toen zes miljoen voor de aanvallende middenvelder, maar kregen een nul op het rekest.