'KV Kortrijk vraagt stevige transfersom aan Chievo Verona'

'KV Kortrijk vraagt stevige transfersom aan Chievo Verona'

14-05-2016 08:23

KV Kortrijk was onder Johan Walem niet de meest spectaculaire ploeg, maar achterin stond het als een huis. Maxime Chanot was één van de sterkhouders in die defensie, en dat hebben ze in het buitenland ook gezien.

De Luxemburgse international zou volgens Het Nieuwsblad namelijk in de belangstelling staan van Chievo Verona, een club uit de Italiaanse Serie A. Daar staat het met nog één wedstrijd te gaan op een zeer verdienstelijke negende plaats. Chanot heeft wel nog een contract van twee seizoenen bij KV Kortrijk, en dus willen de Kerels er nog stevig aan verdienen. Chanot zou 1 miljoen euro moeten kosten.

Naast Chievo Verona zou ook het Engelse Queens Park Rangers geïnteresseerd zijn, die club speelt wel in de tweede afdeling. Chanot zelf reageert ook op de geruchten, maar laat niets los. "Ik voel me goed bij Kortrijk. We zien wel", was zijn reactie. KV Kortrijk moest deze winter al Benoît Poulain laten gaan naar Club Brugge, het wordt dus hard werken om waardige vervangers te vinden voor dat sterke duo.