Maes geeft technisch directeur De Condé transfertips

Maes geeft technisch directeur De Condé transfertips

14-05-2016 08:09

Coach Peter Maes heeft van Racing Genk weer een taaie klant gemaakt, maar het werk is nog niet af. De coach wil nog een paar zomertransfers zien, en het profiel is heel duidelijk.

De trainer van Genk is veeleisend, technisch directeur Dimitri De Condé moet opnieuw uit zijn pijp komen. "Ik kan alleen maar hopen dat we dit jaar iets vroeger onze kern op punt hebben. We mogen niet te snel tevreden zijn. Alleen houden wat er is, zal niet volstaan. De huidige kern gericht versterken is een must om ambitieus te kunnen blijven", zo vertelt Maes in Het Nieuwsblad.

Maes wil vooral krachtpatsers zien deze zomer. "Het is duidelijk dat we extra kracht en gestalte kunnen gebruiken. We hebben heel veel techniek en creativiteit, maar we moeten nog completer worden. Met sportief directeur Dimitri De Condé zijn we bezig met ons huiswerk. Volgend seizoen moeten we een stap zetten. We eindigden nu in de reguliere competitie op zestien punten van Club Brugge, dat mogen er nog hoogstens tussen de vijf en tien zijn."