Jupiler Pro League-doelman reageert op interesse van Antwerp

Jupiler Pro League-doelman reageert op interesse van Antwerp

14-05-2016 07:55

Antwerp is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe keeper, en één van de namen die al zijn gevallen is die van Sammy Bossut. De keeper van Zulte Waregem speelt niet vaak meer, maar maakt duidelijk dat hij niet vertrekt.

Antwerp zoekt naar een autoritaire eerste doelman voor volgend seizoen, want Nicaise Kudimbana maakte in het slot van dit seizoen geen geweldige indruk. De 30-jarige Bossut is misschien wel de ervaren doelman die de club nodig heeft, maar in Het Nieuwsblad maakt hij duidelijk dat het noppes wordt voor Antwerp.

"Ik heb nooit contact gehad met Antwerp-voorzitter Decuyper. Bij Essevee heb ik nog drie jaar contract en ik ben hier heel gelukkig. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog altijd een grote meerwaarde te bieden heb", maakt hij weinig woorden vuil aan die eventuele transfer. Bossut heeft momenteel stevige concurrentie van Kenny Steppe, die de laatste maanden vaak de voorkeur kreeg. Bossut mocht nog eens opdraven tegen Racing Genk, maar zag er toen niet goed uit bij het tweede tegendoelpunt.