Brusselmans: Waarom zouden we Club Brugge de titel niet gunnen?

Brusselmans: "Waarom zouden we Club Brugge de titel niet gunnen?"

Gepubliceerd: vrijdag 13 mei 2016 om 21:13vr 13-05-2016 om 21:13

Zondag valt mogelijk de beslissing over de titelstijd in onze nationale competitie. Club Brugge kan in eigen huis kampioen spelen, al moet het daarvoor wel winnen van RSC Anderlecht. Geen hapklare brok. Volgens Het Laatste Nieuws-columnist Herman Brusselmans zal de wedstrijd in Jan Breydel beslissend zijn voor het kampioenschap.

Sinds vorige week kunnen nog twee ploegen een gooi doen naar de ultieme bekroning. Titelhouder AA Gent zal zichzelf dus niet opvolgen. "Nee, geen Gentse kampioen dit jaar", zegt Brusselmans in Het Laatse Nieuws. Volgens de columnist moeten de sterkhouders van Gent ook niet meer rekenen op een grote transfer. "Ik denk niet dat iemand zit te wachten op Hein Vanhaezebrouck en evenmin op spelers als Laurent Depoitre, Matz Sels of Sven Kums. Die hebben één keer gepiekt, maar daarna ging het weer bergaf."

Wie pakt volgens Brusselmans dan wel de titel? "De wedstrijd in het Jan Breydelstadion zal uitsluitsel brengen over de titel. Waarom zouden we Club Brugge de titel niet gunnen? Niemand ligt wakker van dat team, maar voor mij mogen ze die felbegeerde titel wel eens grijpen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws