OFFICIEEL: De Boeck blijft minstens één seizoen langer bij Moeskroen

OFFICIEEL: De Boeck blijft minstens één seizoen langer bij Moeskroen

13-05-2016 15:26

Moeskroen kon in de laatste dagen van de reguliere competitie behoud in de Eerste Klasse veilig stellen. Glen De Boeck kon ervoor zorgen dat de Henegouwenaren niet degraderen. De club beloont hem hiervoor met een nieuw éénjarig contract met optie op een extra seizoen.

Moeskroen meldde op de officiële website zijn contract verlengd heeft. "De directie van Royal Excel Mouscron heeft het genoegen om u aan te kondigen dat het contract van coach Glen De Boeck verlengd wordt voor volgend seizoen (met een optie op nog een bijkomend seizoen). De club en de coach zijn tot een akkoord gekomen waar beide partijen zich volledig in kunnen vinden", klinkt het in de mededeling.

"De Boeck is erin geslaagd om het behoud in de Jupiler Pro League veilig te stellen en krijgt het volledige vertrouwen van de club. Het is duidelijk dat zowel de coach als de club klaar zijn om er een succesvol seizoen van te maken. Met dit uitstekende nieuws voor Royal Excel Mouscron, de supporters en de spelers, onderstreept de directie van de club de sportieve ambities voor volgend seizoen en hoopt in de komende dagen en weken nog meer goed nieuws te kunnen aankondigen", aldus Moeskroen.